تبلیغات
راسفر، راهی آسان برای سفر - چطور ویزای تحصیلی کانادا دریافت کنیم؟

راسفر، راهی آسان برای سفر

چطور ویزای تحصیلی کانادا دریافت کنیم؟

آیا تحصیل در کانادا را پیشنهاد می کنید؟

همانطور که می دانید دانشگاه های کانادا جزء بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته اند کسب نمایند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید، مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی جهت یافتن شغل برای شما باشد.


اگر در حال تصمیم گیری برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا هستید و یا می خواهید بدانید از چه طریقی می توانید ویزای تحصیلی کانادا دریافت کنید، در ادامه با راسفر همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی کانادا به صورت خلاصه :

گام اول: برنامه ریزی تحصیلی

گام دوم: انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه پس از احراز شرایط ورود به دانشگاه منتخب

گام سوم: اقدام برای دریافت پذیرش تحصیلی

گام چهارم: دریافت نامه پذیرش تحصیلی و پرداخت شهریه

گام پنجم: تکمیل مدارک سفارتی و تکمیل فرم آنلاین

گام ششم: مصاحبه حضوری در سفارت ( در صورت صلاح دید افسر ویزا )

گام هفتم: دریافت ویزا

آیا اقامت دائم از طریق ویزای تحصیلی کانادا امکان پذیر است؟

ویزای تحصیلی کانادا به عنوان یکی از اقسام ویزای موقت کانادا نوعی جواز موقت برای زندگی و تحصیل در این کشور محسوب می‌شود. ویزایی که خود به دو بخش ویزای دانش‌آموزی و ویزای دانشجویی تقسیم بندی می‌شود و این فرصت را در اختیار محصل و یا دانشجو قرار خواهد داد تا در کنار خانواده (والدین، همسر و فرزندان) و با خیالی آسوده بر تحصیل در مقاطع مختلف متمرکز شود.

باید متوجه شده باشید که اقامت دائم از طریق ویزای تحصیلی امکان پذیر نبوده و شما می بایست پس از پایان دوره تحصیل به کشور خود بازگردید. اما می توانید در طول مدت اقامت خود در کانادا جهت تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت دائم کانادا از طریق روش های موجود اقدام نمایید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا نیاز به حداقل‌هایی است. به بیان دیگر متقاضی تنها در صورت دارا بودن شرایط لازم می‌تواند برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا اقدام نماید، در غیر این صورت به احتمال زیاد با درخواست وی مخالفت خواهد شد.

شرایطی که متقاضی می بایست داشته باشد به شرح زیر است:

  • پذیرش از یکی از موسسات آموزش عالی کشور کانادا (مورد تایید اداره مهاجرت)
  • توانایی پوشش مخارج دست کم یک سال تمام زندگی و تحصیل در کانادا. (شهریه بعلاوه هزینه زندگی)
  • عدم سوء پیشینه
  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • ارائه مدارکی که ثابت کند فرد پس از پایان تحصیل قصد ماندن در کانادا را ندارد
  • ارائه برنامه تحصیلی (Study Plan) دقیق و قانع کننده

بدیهی است در صورت نبود هر یک از شرایط فوق، درخواست ویزای تحصیلی کانادا رد خواهد شد. البته در برخی موارد مدراس و یا دانشگاه مد نظر، پذیرش تحصیلی مشروط برای متقاضی صادر می‌کند که در این صورت متقاضی می‌بایست در زمان ارائه مدارک، آفیسر پرونده را متقاعد کند شروط ذکر شده در ادمیشن را دارد. برای مثال اگر شرط یادگیری زبان در ادمیشن آمده باشد، متقاضی باید برنامه خود دایر بر فراگیری زبان را ارائه دهد.

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :